Home Lessen Foto's Gastenboek Workshops


Gastenboek Yogakamer De Amatist


Corine KuijperMarianne uit Winkel
Enige tijd geleden heb ik bij jou een proefles mee mogen draaien. Ik ben nog steeds erg te spreken over je aanpak en hoe ik lichamelijk en mentaal deze les ervaren heb. Ik heb behoefte aan regelmatige lessen en kom graag weer langs.
 
Bianca uit HHW
Ik vond de lessen van Corine erg fijn. Alle spieren worden gebruikt, waarna je na de les (en een kopje thee) heerlijk ontspannen weer naar huis toe gaat. Corine heeft oog voor iedereen en mocht om een bepaalde (medische) reden een oefening niet goed voor je zijn, dan biedt zij op voorhand een alternatief. Corine is een hele betrokken en enthousiaste yogalerares.
 
Adrianna uit Heerhugowaard
Ik vond de eerste yogales gisteren ontzettend leuk, sfeer was perfect, mensen zijn zo aardig en de les was zo leuk! Ik wil u bedanken voor de ervaring en voor de leuke les! Ik kan niet wachten tot een volgende keer!
 
P. uit HHW
Ik wil je nog bedanken voor de yoga sessie van afgelopen zaterdag. Het was leuk en inspirerend om mee te doen. Het was na afloop goed te voelen dat er meer ruimte in mijn lijf zat.
 
Erna uit Amsterdam
Me aan het ori├źnteren op een fijne yogastudio in Amsterdam; toen Corine dat hoorde, reserveerde ze ook een plekje voor me in haar les van gisteravond. Als het geen half uur rijden was vanaf thuis, dan wist ik het wel... Een docent met aandacht voor zowel de psyche als het lichaam (net even dat zetje zodat je echt voelt wat je doet!), fijne sfeer, theetje en kaartje, bijzonder. Ik heb genoten!!
 
Menno Kuijper uit Londen
Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje een liefde / haat verhouding heb met yoga, maar dat komt denk ik omdat in Londen alle lessen bomvol zijn met 30+ man en weinig aandacht van de yoga docent. Bij jou is dat helemaal anders: lekker kleinschalig, rustige yoga les waar je alles goed kunt volgen en advies krijgt als je niet in de Downward Dog staat al denk je dat je dat wel doet... Na de yoga heerlijk relaxed, maar dan heb ik wel altijd honger dus fijn dat het hier werd afgesloten met lekker yoghurt, muesli, en vers fruit. Zeker beter dan wat langer in je bed liggen op een Zaterdag morgen, je voelt direct de winst!
 
Mieke Giezen uit Heerhugowaard
Ik volg nu al weer enige tijd de yogalessen onder jouw deskundige en enthousiaste leiding.Ik heb gemerkt dat ik mijn ademhaling nu zo beheers dat ik al lange tijd geen medicatie voor mijn COPD hoef te gebruiken. Een hele fijne bijkomstigheid. Liefs,Mieke
 
Renata uit heerhugowaard
Ik wil je bedanken voor de heerlijke ontspannende yoga die je mij gegeven hebt. Je was erg met ons betrokken, het persoonlijke contact was erg fijn. Nu ik met de volgende workshop ga beginnen, wens ik je veel yogaplezier toe.
 
Margriet J. uit Heerhugowaard
Vanochtend voor de 2de keer yoga op de zaterdagmorgen. weer een hele andere ervaring dan yoga `s avonds. heerlijk om zo het begin van een nieuwe dag te starten en met name het weekend. Ontvangst met thee en als afsluiting vers fruit dat is echt een verwen moment naast de ontspanning en inspanning die het lijf moet leveren, een succesformule! Ga zo door. Lieve groet, M.J.
 
Menno uit Londen
Ik doe op het strand ook vaak yoga oefeningen. De horizontale lat; is echt een aanrader, word je zoooo rustig van ;-)
 
Annemiek uit Curacao
Ik was getuige van jou enthousiasme in het maken van je yoga kamer. Tijdens de sportlessen waar we elkaar ontmoet hebben bewonderde ik je energie al. Jou uitstraling en je kijk op het leven heeft mij getrokken naar je yoga kamer. Een nieuwe ervaring. Door mijn werk en mijn relatie woon ik niet meer in de buurt en ben ik weer bezig met andere sporten. Ondanks dit ben ik de yoga kamer niet vergeten en ook niet wat het voor me gedaan heeft. Een plezierige tijd en een ervaring voor mij en mijn lichaam. Mede door Corine zelf die de lessen zo afwisselend geeft. Je voelt je er welkom. Corine bedankt dat je deze ervaring met mij wilde delen en dit ook met anderen doet. Liefs Annemiek
 
olaf uit almere
De beste yoga,heerlijk tot rust komen liefs olaf
 
Marjan uit Alkmaar
Corine staat voor wat je met yoga hoopt te bereiken,een soepel lichaam en daardoor een soepele geest. Ik kom graag naar haar lessen terwijl ik zelf ook yogales geef. Veel succes!
 
Suleyman Hayat uit Alkmaar
Mooie site en rust gevende uitstraling! Veel plezier! Suleyman
 
Raymond uit Heerhugowaard
Gelukkig 2011! Met veel yoga, meditatie en bewustzijn! Dank je wel voor je yogalessen tot zover. Ik heb er erg van genoten. Wij zien elkaar zeker weer na mijn India-reis! Liefs, Raymond
 
Inge uit Heerhugowaard
Yes, het was weer dinsdag vandaag! En dat betekent; YOGA! We zijn weer op een (ont)spannende aan de slag gegaan met verschillende spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. En daarna lekker relaxen, wat ook elke week weer een verrassing is. Want daar zorgt Corine wel voor; gegarandeerd zweten, ontspanning en bijzondere ervaringen! Ik ervaar veel rust, maar tegelijkertijd krijg ik er ook weer energie van. Ik kan niet meer zonder........ Tot yoga! Liefs Inge
 
Ilse uit Heerhugowaard
Heerlijk de yogalessen bij jou! Dat ik deze week 2 keer kon lessen was echt een feestje! Het is nu vrijdag maar ik voel nog steeds dat we woensdag actief met de beenspieren hebben gewerkt. Ik geniet echt van jou lessen! Wat komt door het enthousiasme, de kennis en deskundigheid waarmee je de lessen geeft. Ik kan het echt iedereen aanraden. Liefs Ilse
 
Margriet uit Heerhugowaard
Prima docente.Prettige sfeer,variatie in lessen,goede begeleiding. Na inspanning een heerlijke ontspanning. Als je het zelf wilt ervaren....verwen jezelf met een proefles! Lieve groet M.J.
 
Els van Brugge uit Heerhugowaard
Superfijne yogalessen bij jou! Dankzij je toewijding,zorg en kundigheid is het elke week genieten. Ik kijk al weer uit naar de volgende les.Liefs,Els
 
Erna uit Castricum
Geweldige site...mooie foto's en heerlijke uitstraling! Geniet... Erna
 
Victor uit Almere
Succes met je Yoga school. Ik hoop dat je de beste Yoga lerares van NL wordt. Victor
 
Joost uit 't Gooi
Leuke site geworden... heel veel plezier met het lesgeven. Groetjes, Joost
 

Naam  
Email (wordt niet getoond)    
Plaats  
Opmerking  

Yogakamer De Amatist te Heerhugowaard. Informatie aanvragen of aanmelden
graag per e-mail Info@YogaKamerDeAmatist.nl onder vermelding van naam,
adres, telefoonnummer, geboortejaar, eventuele allergie├źn en blessures.